20110616

Summertime.

Tiden forsvinner aven nar man ar pa aventyr och dagarna mellan datorerna gar fort.

Nice blev ratt bra anda. Sol&varme och forsta doppet i medelhavet. Ja, jag badade!

Vi spenderade sedan en heldag pa tag for att ta oss till Venedig. Eller ja.. Till en camping strax utanfor. Dar bodde vi i talt. Tank er ett litet partytalt dar det precis far plats tva sangar. Mysigt? Nja. Funkade for tva natter.
Venedig var daremot desto mysigare. Vackert varre var det. Och vilse gick vi. Men det hor nog till. Kanaler och grander och pizza och glass. Fint hade vi det.

Darefter hoppade vi pa ett nattag till Zagreb vilket inte var nagon hojdarupplevelse. En 6-mannakupe delade vi med tva amerikanare. Varmt. Tre passkontroller hann vi med pa vagen. Akte 21.20. Var framme 04.20. Yeaj, liksom. Akte direkt (eller ja.. 07.50) till Split. Framme 13.30.

Split ar fantastiskt! Staden bjuder pa sol&bad, ljumma kvallar, o-utflykt, beer with lemon, restaurangbesok, mysigt vandrarhem, turkost vatten, trevliga manniskor.. Battre kan det inte bli. Tre natter till har vi (sammanlagt sju) innan vi drar vidare uppat i Europa. Tiden rinner ivag.. Snart ar aven det har aventyret ett minne blott.

Kroatiska kramar till Er alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar