20100414

Kort och gott.

Goda nyheter: Trivs fortsatt bra med trevlig familj, god mat, middagsbjudningar, sena frukostar, vin och ol och annat mer och mindre halsosamt, second hand-fynd, allt fran vinterstormar till sommar och sol, legoatertraff, IKEAing (stada och roja undan kaos), att grava i jord och kompost ocksa vidare...

Daliga nyheter: Min mobil ar sedan tva dagar sparlost forsvunnen, det borjar bli kallare ocksa vidare...

Ovriga nyheter: Imorgon blir jag 19!

5 kommentarer:

  1. Just det, imorgon fyller du 19. Massor av Grattiskramar från oss i Helsingborg!!! Hoppas du får det jättebra på ditt nya år!
    "19 år- livets vår, sa min kära farmor Hedda", Det var kul att vara 19, säger Mia...( fast 45 är helt ok också!)
    Många kramar!

    SvaraRadera
  2. GRATTISGRATTISGRATTIS! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG! jag skickade ett mess till ett nummer jag hade men jag tror du har ett nytt. Vi får bestämma en födelsedagsfika när du kommer hem! eller middag och bio kanske?^^ lät romantiskt:) ajja, saknar dig och längtar tills du kommer hem!

    SvaraRadera
  3. Gårdemyrs från malmö2010-04-15 20:34

    Grattis på 19års dagen önskar gårdemyrs från malmö. hoppas du har en bra dag fast du inte blir grattad live. Hoppas du har en kanondag, så ses vi snart hemma :)

    SvaraRadera
  4. Grattis Louise!! Hoppas du har haft en bra dag och att du firat med tårta ;)
    Tänker på dig, vi ses snart!
    Massa kramar från Anna

    SvaraRadera
  5. Ett stillsamt, men över världen ekande grattis till denna märkvärdiga Louise-kristall, som jag så skamlöst negligerat den senaste tiden. Saker händer även på denna sidan klotet, vilket inte är någon ursäkt för alla uteblivna bokstäver. Dock ser jag att skrivförmågan är lika vass som alltid, trivseln irl storartad och framtiden lysande.

    /Claes

    SvaraRadera