20091216

Taupo-settled.

Kort och intensivt:
Cambridge var bra men Tracey var lite sjuker sa det hande inte sa varst mycket.
Dubbeldackar -buss till Taupo dar jag ar nu! Tillbaka. Kramar och 'Welcome back!' sa det kanns alldeles ypperligt. Den dar gamla vanliga tomheten spelar sitt spratt men den trangs undan sa snart sa mojligt.
Det var val, det, val.

Svavel? Jo, precis. Vulkanomrade.
Och ja. Snart ar det jul. Kul. Jul-kul.

2 kommentarer:

  1. Jaha, allt mer sällan kommer mina trista ord, men läser desto flitigare. Och så lyckas du låsa dig ute, ja, nästan i alla fall. Det räckte inte med att traska in i ett träd?
    Men ett väldigt farande fram och tillbaka är det, och svavel ja, det hade jag glömt, var någonstans norrut på norra ön där man kunde traska kring i något slags vulkaniskt trakt där jordens innandöme bubblade så där lite spännande. Man ska inte tänka för mycket på vad det är som rör sig under jorden, framför allt inte när man ser att det kan pysa ut...
    Och den där gamla vanliga tomheten, den tomma gamla vanligheten, den vanliga tomma gammalheten...
    Men så att jag inte glömmer: alla helgernas hälsningar på en gång meddelas härmed. Vad du nu än gör för julkul och nyårsdito, ett nyår som du får fira tidigare än här du. Bara det. Om du fortsätter resa så där raskt åt rätt håll kan du liksom skjuta upp det nya året... men misstänker att du hellre reser åt andra hållet, i jakt på det nya så fort som möjligt...
    /C

    SvaraRadera
  2. A Very Merry and Peaceful Christmas and a Happy Exciting and Stimulating New Year, Louise! From all of us in Knivsta to you!

    SvaraRadera