20091011

Mot Kerikeri.

Inget bibliotek den har gangen.. Det var visst stangt pa mandagar. Istallet en turistbyra i hamnen som assisterar med tva datorer. Hyffsat pris.

Det blev inga natter i Russell da dar var fullt utan jag stannade fyra natter i Paihia, rattsa skont att inte slapa pa tung vaska.. Igar tog jag farjan over for dan tillsammans med engelska Alex och franska Louise. De hade traffats innan men det var anda en bra grej att fa sallskap.
Vi gick upp och ner, pausade pa strander, tog en glass i solen (De har en gammal favorit har nere som ar utdod i Sverige, inte illa alls..) - en bra dag. Blev kyla och huvudvark pa kvallen.

Bussen till Kerikeri och ograset gar kvart over ett, har drygt tva timmars vantan. Blir en bok i solen nar min tid har ar slut ocksa ska jag hitta nagot att ata.

Far se hur det gar med uppdateringar nu i veckan men jag lever och har halsan i ganska sa bra skick sa det blir nog bra ska ni se.

Tack for fina kommentarer!

4 kommentarer:

  1. Gud vad spännande, som att läsa en bra bok. Sluta inte berätta! Saknar dig <3

    SvaraRadera
  2. Mia Månsson2009-10-12 16:46

    Blev nyfiken, vilken gammal glassfavorit har de kvar på NZ??
    Lycka till med ogräset!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Hej Louise!
    Vilken berättare du är!! Tänker på det du skrivit och blir så imponerad av din resa och dit mod. Efter denna resa kommer du nog känna att du fixar det mesta. Väntar med spänning på fortsättning. KRAM från Helén på Tjörn

    SvaraRadera
  4. Ja du kristallen, eller är det crystak girl over there? Redan nu vet du, utan att knappt tänka på saken, att du gjort rätt. Tänk om du suttit kvar hemmavid?
    Följer dig här. Bara så du vet...
    Den där Wahlin...

    SvaraRadera